Babyshower pakketten

Wil je graag een leuke babyshower organiseren en ben je hiervoor opzoek naar leuke activiteiten en versiering? Dan zit je bij Babyshowersss aan het juiste adres! Babyshowersss heeft verschillende pakketten samengesteld waarmee jij een leuke babyshower kan organiseren. Deze pakketten bevatten leuke babyshowerversieringen en activiteiten voor het organiseren van een babyshower voor een jongetje, meisje of gender neutraal. De pakketten kunnen vanaf 5 personen en tot en met 40 personen worden samengesteld. Neem hieronder rustig een kijkje in het aanbod pakketten. 


Totaal pakketten


Versiering pakketten 

Spel pakketten 


Babyshower versiering en babyshower spellen kopen

Een babyshower iedereen heeft er tegenwoordig wel van gehoord. Het is een feestelijke dag waarbij toekomstige moeders en hun dierbaren samen komen om te vieren dat er in de toekomst een kleintje geboren wordt. Een babyshower is een feest waarbij je proost op de toekomstige mama en herinneringen met elkaar maakt die een leven lang meegaan. Kort gezegd is een babyshower een groot en speciaal feest om nooit te vergeten! Ben je opzoek naar activiteiten, versiering, hapjes of cadeaus? Onze website staat bordenvol informatie met leuke blogs, trends en tips. 

Babyshower organiseren

Wat leuk jij mag een babyshower organiseren! Alleen kom je er gaande weg achter dat dit nogal wat tijd in beslag neemt. Je moet heel het huis aankleden in het juiste thema om de babyshower onvergetelijk te maken. Bij ons ben je aan het juiste aders om in één klap de juiste decoratie te hebben. In onze pakketten zitten allerlei soorten babyshower versieringen, van een tafelkleed tot aan ballonnen toe. 
Daarnaast is het ook nog van belang dat je tijdens deze babyshower leuke activiteiten organiseert om het feest optimaal te maken. Hierbij kan je denken aan babyshower spellen, deze spellen zijn er in overvloed, maar laten wij jou nou eens vertellen dat zelfs allerlei leuken spellen in ons babyshower pakket zitten! Kort gezegd, je kan in één klap een babyshower organiseren.

Babyshower versiering

Zoals je eerder al hebt gelezen kun je bij ons kant en klare babyshower versiering kopen in de vorm van een pakket. Ideaal voor als je niet genoeg tijd hebt om een babyshower te organiseren. De versiering die wij aanbieden bestaan uit: slingers, vlaggen, tafelkleden, borden, bekers, servetten, sjerp, lint en verschillende soorten ballonnen. Alle versiering wordt speciaal voor je samengesteld aan de hand van het aantal uitgenodigde personen voor op de babyshower. 

Babyshower spellen

Om de babyshower compleet te maken is het super leuk om een aantal spellen/activiteiten te organiseren. Hierbij kan je denken aan: luiers versieren, voorspellingen invullen, babyhapjes raden en ga zo maar door. Je kan eindeloos veel spellen bedenken en organiseren. Het bedenken van spellen kan ook aardig wat tijd in beslag nemen, zo kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de babyshowerpakketten welke leuke spellen hier al inzitten. Zo hoef je je zelfs niet druk te maken over het bedenken en organiseren van allerlei leuke activiteiten voor op de babyshower.