Losse babyshower items

Je babyshower aanvullen met allerlei leuke losse items.

Zoals je weet kun je bij Babyshowersss super leuke babyshowerpakketten aanschaffen, maar buiten deze pakketten kun je ook losse items bestellen om je babyshower nog onvergetelijker te maken. Eén item wat zeker niet mag ontbreken zijn babyshower invulkaarten!

Wat zijn babyshower invulkaarten precies?

Babyshower invulkaarten zijn bedoelt om leuke vragen te stellen aan alle gasten die zij dan vervolgens invullen. Iedereen kan de invulkaarten invullen. Aan het eind van de babyshower heb je hierdoor een leuke bundel invulkaarten die voor onvergetelijke herinneringen kan zorgen. Bij deze kaarten moet je denken aan vragen zoals:


- Wordt het een meisje of een jongen?
- Hoe gaat de baby heten?
- Hoe zwaar zal de baby zijn?
- Welke haar en oogkleur gaat de baby hebben?
- Wanneer wordt de baby geboren?
- Op wie gaat de baby het meest lijken? 

Bij het invullen van deze voorspellingen zul je een aantal gokjes moeten wagen. Het allerleukste is om te kijken wie er na de geboorte van de baby het meest in de buurt bij alle vragen zat. Zo kun je na de babyshower nog super leuke gesprekken voeren over alle ingevulde voorspellingen. 

Tot slot is het gebruikelijk om een mooie wens achter te laten bij het invullen van de babyshower invulkaarten. Dit maakt de herinnering aan de babyshower voor de aanstaande moeder nog een stuk mooier. 

Babyshower invulkaarten kopen.

Naast dat je bij Babyshowersss babyshowerpakketten kunt kopen, kun je nu ook babyshower invulkaarten online bestellen. Wij hebben ons eigen ontwerp speciaal voor jullie gemaakt. Je kunt de kaarten kopen in de kleuren groen, blauw en roze. Dit is speciaal gedaan voor de thema's gender neutraal, jongetje of meisje. Het enige wat jij hoeft te doen is aan te vinken voor welk thema je graag de invulkaarten wil bestellen, aangeven hoeveel je er wilt en wij zullen er persoonlijk voor zorgen dat de babyshower invulkaarten zo snel mogelijk bij jou aan de deur worden bezorgd.