Maak kennis met het bedrijf:

Babyshowersss is een bedrijf dat in 2023 met veel plezier en enthousiasme is opgericht door Lisa Hermans en Rens Vis. Babyshowersss wil het organiseren van een babyshower leuk en gemakkelijk houden. Dit doen zij door pakketten samen te stellen waarbij je met één pakket meteen alle ingrediënten hebt voor het geven van een leuke babyshower. Lisa is op dit idee gekomen, doordat zij bij vriendinnen van haar zag hoeveel geregel en gedoe het soms is om alle spullen bij elkaar te vinden. Rens heeft het idee verder uitgewerkt met een bijhorende webshop. Samen doen zij erg hun best om leuke pakketten samen te stellen tegen een zeer betaalbare prijs. 

Ben je benieuwd geworden naar de pakketten? Neem dan gerust een kijkje!

Maak kennis met ons team:

Naam: Rens
Functie: Mede-eigenaar (Webshop beheren, marketing)

Wie ben ik?
Ik ben Rens 23 jaar toen ik met dit bedrijfsidee ben begonnen en heb net mijn opleiding ondernemerschap & retail management afgerond. Na het afronden van deze opleiding wil ik graag een eigen bedrijfje beginnen. Mijn zus kwam met het idee om babyshowerpakketten te maken en te verkopen. Ik heb dit gelijk met beide handen aangepakt en ben begonnen met het opzetten van een webshop om babyshowerpakketten te verkopen. Ik vind het namelijk erg leuk om te proberen een webshop te starten. Zo is het bedrijf babyshowersss ontstaan. 


Naam: Lisa
Functie: Mede-eigenaar (Pakketten samenstellen, inkoop/financiën)

Wie ben ik?
Ik ben Lisa 30 jaar, heb een opleiding organisatiewetenschappen afgerond en ben moeder van twee kinderen. Dat laatste is ook meteen waar het idee om een eigen bedrijfje te beginnen in babyshowerpakketten vandaan is gekomen. Tijdens het organiseren van verschillende babyshowers kwam ik erachter dat hier stiekem best wel veel tijd in ging zitten. Dit kan efficiënter dacht ik, en zo is het idee voor een kant en klaar babyshowerpakket ontstaan.